Press "Enter" to skip to content

Σύνταξη άρθρου Seo για αρχάριους

Το μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο για τις επιχειρήσεις αρχίζει να έχει και μεγαλύτερη ανάγκη. Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, ένα άτομο πρέπει να γνωρίζει ότι η εταιρεία σας μπορεί να αυξήσει τα έσοδα με ένα σχέδιο ιστότοπου που σχετίζεται με αυτήν. Η διαδικτυακή διαφήμιση, που πραγματοποιείται σωστά, αποφέρει περισσότερες πωλήσεις από την προώθηση ιστοσελίδων παραδοσιακή διαφήμιση. Πολλοί άνθρωποι δεν κατανοούν πλήρως την έννοια του πόσο μεγάλη μπορεί να γίνει η επιχείρησή τους χρησιμοποιώντας στρατηγικές SEO. Μια εταιρεία ή ένα άτομο μπορεί να αυξήσει τα έσοδα κατά 6 ή 7 νούμερα το μήνα για με τις πληροφορίες που θα πάω σε ένα άτομο εδώ. Ακολουθούν 3 στρατηγικές για να αυξήσετε τα κέρδη σας όταν χρησιμοποιείτε μόνο το Διαδίκτυο.

Και, με την επιφύλαξη του Industry Canada, ο Καναδάς κατέλαβε μόνο το 4% περίπου του παγκόσμιου ηλεκτρονικού εμπορίου το 2000. Τώρα, οι αριθμοί μάλλον δεν είναι το δυνατό μου κοστούμι, οπότε μπορείτε να με διορθώσετε αν κάνω λάθος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δαπανήθηκαν 180 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως στο ηλεκτρονικό εμπόριο;

Προσφέρετε γρήγορες στιγμές ανάκαμψης. Θα είστε σε θέση να τραβήξετε περισσότερη προσοχή στο διαδίκτυο εάν προσπαθήσετε να κάνετε τα έργα μάρκετινγκ άρθρου που χρησιμοποιούνται σε εσάς πριν από το αναμενόμενο. Βρείτε τρόπους για να καταλάβετε πολύ πιο γρήγορα. Υπάρχουν πολλές συμβουλές και μέθοδοι που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες ανεξάρτητους συντάκτες. Γνωρίστε τα και εφαρμόστε τα όταν εργάζεστε. Θα βοηθήσει να περικόψετε επιπλέον συγγραφείς για να σας βοηθήσουν. Απλώς βεβαιωθείτε ότι διαθέτουν σωστά σετ δεξιοτήτων και ότι μπορούν να παράγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας. Βεβαιωθείτε και πείτε στους καταναλωτές ότι λαμβάνετε τη βοήθεια άλλων ανθρώπων. Αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα θα το μάθαιναν, αλλά μην ανησυχείτε, οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα τους πείραζε, αρκεί να τους επιτρέψετε μια εγγύηση ότι θα παραδώσετε τα είδη των ειδών που χρειάζονται.

Ακολουθούν τα δελτία τύπου. Μπορεί να πιστεύετε ότι αυτό μπορεί να είναι ένα κατάλοιπο που ανήκει στη βιομηχανία των εφημερίδων που πεθαίνει, ωστόσο το γεγονός παραμένει ότι η αποστολή δελτίων τύπου είναι ο αποτελεσματικός τρόπος ενημέρωσης των μέσων ενημέρωσης σχετικά με την εταιρεία, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες SEO για μικρές επιχειρήσεις ή ακόμα και μόνο για επιχειρηματική επιχείρηση . Για να κάνετε πραγματικά τη δουλειά, θα χρειαστεί να υποβάλετε στους καλύτερους ιστότοπους ανακοινώσεων τύπου που συνήθως χρεώνουν για την αμοιβή τους. Απλώς σκεφτείτε σήμερα ως πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας.

Δ. Απαντήστε σε 5-10 βασικές ερωτήσεις. Στη φόρμα που συμπληρώνετε για την απάντηση, έχετε την τάση να είναι: “Ποια είναι η θέση σας;” πλαίσιο κειμένου. Τοποθετήστε το URL στον ιστότοπό σας εδώ. Βέβαιοι ότι είναι συχνά το «http://» με τη διεύθυνση URL των υπηρεσιών SEO της μικρής επιχείρησης. Με το δικό σας «κλικ». Μην σας απασχολεί να έχετε μια καλή απάντηση (ή ακόμα και την πιο αποτελεσματική απάντηση για παράδειγμα!). Όλα τα στοιχεία της διεύθυνσης email είναι απλώς απόψεις ως επί το πλείστον.

Στοχεύστε στην τέλεια αγορά. Το πρώτο πράγμα που πρέπει είναι να επιλέξετε τα άτομα στα οποία θα καταλήξετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες που παρέχετε. Ένα άτομο που κλίνει να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μεσαζόντων ή εξωτερικών συνεργατών; Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους μικρού χρόνου bloggers; Ή προσπαθείτε να επικεντρωθείτε σε εκείνους τους ανθρώπους που κατέχουν μεγάλες διαδικτυακές επιχειρήσεις και ισχυρούς ιστότοπους; Εάν κατανοείτε τα άτομα με τα οποία θα θέλατε να συνεργαστείτε, θα μπορέσετε εύκολα να εντοπίσετε τις στρατηγικές που χρησιμοποιείτε μαζί με το είδος των υπηρεσιών που θα προσφέρετε ικανοποιούν τις ανάγκες τους και επιμένετε.

Αυτό θα είναι σε θέση σε όλες τις μηχανές αναζήτησης όπως το google στο κοινό. Εάν έχετε έναν ιστότοπο, το πιθανότερο είναι ότι σχεδιάζετε να τον καταχωρήσετε στον Ιστό και σε άλλες υπηρεσίες μάρκετινγκ SEO και η ενσωμάτωση ενός χάρτη τοποθεσίας στο σχεδιασμό του ιστότοπού σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε. Θα βοηθήσει επίσης εκείνους τους ζωντανούς επισκέπτες σας να βρουν το δρόμο τους παρόντες.

Αυξήστε την αξιοπιστία σας Αλλά τώρα με τη σωστή εκπαίδευση και ταλέντο, ο πελάτης σας πιστεύει ότι είστε απλά λαμπρός. Ο πραγματικός λόγος που δεν είστε άτομο είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λαμπρός, ωστόσο, απλώς επιλύετε την επιχείρηση του πελάτη σας σαν να ήταν δική σας. Εάν ο πελάτης σας επιμένει ότι περιέχει το καλύτερο web marketer και SEO στον πλανήτη, γιατί να σκάσει τη φούσκα τους; Βοηθήστε τους να ευημερήσουν και σας κάνουν να είστε έξυπνοι.

Σύνδεση. Ω σύνδεση, μεμονωμένα άτομα συμβαίνουν πάντα σχετικά με τον όγκο των συνδέσμων για τον ιστότοπό σας. Γιατί; Όπως είναι συχνά σημαντικό! είναι ένα είδος ψήφου εμπιστοσύνης για τον ιστότοπό σας, επομένως όσο περισσότερα έχετε (από αξιόπιστους ιστότοπους υψηλής ποιότητας), τόσο μεγαλύτερη είναι. Η δημιουργία του αριθμού ποιοτικών συνδέσμων για τον ιστότοπο χρειάζεται χρόνο για να λειτουργήσει. Εγγραφείτε σε καταλόγους βιομηχανίας, τοπικούς καταλόγους, δραστηριοποιηθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επωφεληθείτε από την κοινωνική σελιδοδείκτη, δημιουργήστε καταπληκτικό σχετικό περιεχόμενο με το οποίο θέλουν να συνδεθούν άνδρες και γυναίκες, δημιουργήστε άρθρα και δημοσιεύστε τα σε ιστότοπους άρθρων, σχολιάστε σε φόρουμ. υπάρχουν τόσες πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τον αριθμό των συνδέσμων προς τον ιστότοπό σας. Τώρα έχετε μια επένδυση – σε και επίσης μερικές φορές χρήματα, αλλά αξίζει τον κόπο.

Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης είναι μια τέχνη που θα έχει για να μάθει αργά και τελειοποιημένα. Η καλύτερη προσέγγιση για να μάθετε τα βασικά του SEO είναι να εργαστείτε ουσιαστικά με αυτό μέχρι να βρείτε αυτό που πετυχαίνει.